14 september, 2010

Ullig uppmuntran.

Efter en timmes prat och gråt hos psykologen, så tyckte jag att jag förtjänade en klapp på axeln för att jag tog mig i kragen och gick dit. Det tar ju alltid emot att behöva be om hjälp. Och jag har lärt mig nu att man inte ska skämmas för det, det är en styrka att kunna ta hjälp av andra. Ensam är INTE stark. Var bara ett engångsbesök för att få lite nya sätt att hantera situationen, och jag känner att jag har fått lite verktyg att jobba med.

Som sagt var jag riktigt stolt över mig själv när jag gick där ifrån, så jag tog en sväng ner på LYS:en för att lämna tillbaka strumpstickorna. Hade inte tänkt köpa nånting. Bara titta och krama lite, men så blev det inte. Jag hade mitt presentkort som jag vann i So You Think You Can Knit i handväskan, och då tänkte jag att nää! Jag är värd det här! Tvåtrådigt ullgarn i turkos/petrol/grå-nånting färg. Fantastiskt! Nu måste jag bara hitta ett sjalmönster som känns rätt, för av det här garnet ska jag sticka till mig själv! :)

10 kommentarer:

EvFa/Solfjäder sa...

Självklart är du värd detta och mycket, mycket mer!
Sticka in stärkande tankar i sjalen.

Jag tror nog att vi är fler här ute i cyber-rymden som tänker på dig.
kramar

Therese sa...

Tröstshopping är definitivt motiverat ibland. Speciellt om man är så modig och uppriktig som du. Och frågar du mig ser det där garnet ut som en Brandywine! Många kramar!

Ulla-Bella sa...

Viktig og verdsette seg selv også:)

Stiko Maria sa...

Det modigaste en människa kan göra är att släppa greppet, våga erkänna sin svaghet och sen våga lämna sin sargade själ in i en hjälpande famn.

Det tror jag alla som någonsin varit nere på botten vet, så jag och många fler är grymt imponerade. Det är tufft att ta det klivet du gjort.

Du förtjänar ett ton med garn som belöning :D

Inga sa...

Vilket vackert garn! Så vacker färg! Unna dig lite garn som uppmuntran. Det är iaf bättre att köpa det än att köpaonyttiga saker och proppa i sig.

Stickverk sa...

Det är du värd! Man måste bara unna sig ngt när det känns tungt! Och vilken färg! Jag håller själv på och kolla in sjalmönster men kan inte bestämma mej vilket jag ska ta! Beslutångest...men man kan ju alltid sticka flera:) Styrkekramar!

Garntrollet sa...

Jag skickar lite uppmuntran till dig.

Klart man är värd lite garn i jobbiga situationer. Själv köpte jag alltid garn då jag hade regelbundna läkarbesök, efter läkarbesöken. Därva mitt stora garnlager ;-)

Saras pyssel sa...

Det är klart att du skulle belöna dig själv med lite garn när du varit duktig och tagit itu med en jobbig situation! Jag hoppas att det börjar kännas lättare snart!!

Pelin sa...

Modigt gjort!! Jag hoppas att det känns lättare snart, det är inte lätt då det är jävligt svårt som en vän till mig brukar säga. Heja dig! *kram*

Medea sa...

Fantastisk färg. Det ska bli kul att se vad du gör av det. Jag säger som Evfa, Sticka in stärkande tankar och peppningar i sjalen så värmer den alldeles extra mycket.
Kramar