14 september, 2010

A new day.

Idag är en helt ny dag. En ny blank sida.
Varje dag är en ny chans till ett nytt liv och en ny framtid.
Jag hoppas idag få lite verktyg att hantera sånt jag inte kan påverka, och verktyg för att ta mig framåt mot en annan framtid än den jag trodde skulle bli.
Separationer är aldrig lätta, och jag kan helt ärligt säga att det här är det värsta jag någonsin har gått igenom. Hittills.
Ett liv som ska bli två. Bilda sitt eget. Hur gör man?

Ska också cykla ner på stan en sväng och lämna tillbaka dom gräsliga Pony-stickorna, och ett och annat nystan jag fått över från olika projekt.
Ikväll ska jag på dansträning...! Ser väldigt mycket fram emot det. Lade ju tävlingsskorna på hyllan för ca 3 år sedan, men det började rycka lite i nerven i våras, och ikväll blir första träningen med nya danspartnern. Ser verkligen fram emot det! :) Han är en kär vän sedan tidigare, så jag vet att vi kommer ha himla skoj hur det än går. ;)

4 kommentarer:

mary-ann sa...

du kommer att klara deg galant...som du själv skriver så är det jobbigt att separera...alla drömmar och framtidsplaner försvinner.Hoppas du får en bra dag och ha så roligt på dansen :)

Medea sa...

Du kommer att ta dig igenom det. Har inte riktigt koll på om det är som jag antar. Men någon slags separation är det ju.
Ha en så skön dag du kan och lycka till med dansen i kväll.

Therese sa...

Hmppf. Separationer är svåra. Men också en ny möjlighet, ett nytt blad och en chans till nya perspektiv. Fördelen med livet är att det alltid går vidare, hur obarmhärtigt den än känns i detta nu. Jag vet inte riktigt vad det handlar om och om jag tolkat dig rätt. Men du fixar det, jag lovar!

Mamma sa...

Du fixar det, det vet jag och du har ju massor av stöd runt omkring dig. Din nye danspartner, vem kan det vara? Dans gör dig glad, träffa många goa vänner.
Kramisar
PS vad fint du har gjort om hemsidan DS