26 augusti, 2009

Redovisning.

Då var det dags att redovisa lite inköp.

Fruktansvärt besviken blev jag på IKEA, när dom inte hade sänglamporna jag hade gått och längtat efter hela dagen, så resultatet från det besöket blev inte så imponerande.

Dagen besök på la stada var mycket mer givande (eller tagande från börsens synvinkel).
Först lite inredningsdetaljer på Lagerhaus och Indiska. Har tyckt att badrummet har liknat ankskit, då jag valde att dekorera med grönt, men tydligen inte har något sinne för färgskiftningar, då det slutade med 15 nyanser av grönt. Skitfult.Så jag bestämde mig för ett nytt försök, och visst, det blev bättre i alla fall...Sen blev det lite nytt till köket också. Har inte hittat nått enkelt tidigare, och jag vet inte vad jag tänkte här heller när jag använde RÖTT när jag har blå skåpluckor.. Eller så kanske det ligger kvar från jul, vad vet jag. ;)


Så jag köpte en likadan tablett som till badrummet (fast den inte syns så värst mycket på kortet där), en ny ljuslykta och en ny kökshandduk (bara för att jag tyckte den var sååå fin!).Bättre, eller hur? :)

Och sen var det då besöket till LYS:en (som för övrigt är världens bästa), där det gick liiite mer pengar än vad som var planerat.. Men det skiter jag i. :DFabel i två färger, blir väl strumpor båda två. Ett till nystan Brilla, i den färg som jag dumt nog bara köpte två av förra gången, så glad att det fanns ett till som låg och väntade på mig. :) Och sist men inte minst, två nystan Rowan Calmer som ska bli en Presto Chango till den kommande.
Lyckad dag.
Fick dock ett telefonsamtal när jag ganska precis hade klivit in genom dörren hemma, som resulterar i att jag måste ner till LYS:en igen fort som bara den, för att köpa garn till en till Presto Chango, och denna måste vara klar på måndag kväll!! Får se hur det hinns med det, Tjejmil och allt som ska hinnas med i helgen. Men jag har ju sammanlagt ca 14 timmar resa i buss/bil att fördriva, så det ska förhoppningsvis hinnas med. :)

1 kommentar:

Mamma sa...

Jag tycker du hade fint i badrummet men det blev finare. Små gulliga lyktor.
Sticka får du göra i bilen men i Stockholm ska vi mysa!