26 mars, 2011

Påskinspiration.

Har inte haft nån vidare sticklust senaste månaden. Kan bero delvis på att axeln har totalstrejkat mot det. Men igår fick jag veta att "lilla hjärtat" började bli lite för stor för sina fina röda sockar, och så kan vi ju inte ha det!
Letade i gömmorna efter vad rester jag hade och kom fram till att dom nog skulle få bli lite ljusare än de förra. Våren är ju på intågande och inte är det lä ge kvar till påsk, så gult och melerat i ljusa glada färger fick det bli. Har lagt upp och stickat några varv, och det känns väldigt trevligt! :)
Längtar tills den sista lilla snöhögen på balkongen är borta, att det blir ett par grader varmare och att det slutar storma. Då kan jag sitta där ute med en kopp te och inspireras av utsikten från tredje våningen längst upp på berget. :)

För att återknyta till mitt förra blogginlägg:
Jag är helt förälskad i min tatuering. Den får mig att le flera gånger om dagen, och är en konstant påminnelse om hur jag har tagit mig dit jag är idag.
Var och visade upp den på "tvåveckorskontroll". Han ville finputsa lite på linjerna. Det ser jag fram emot, det var ju riktigt ondskönt! ;)

Inga kommentarer: