10 januari, 2011

Muskat Vest

Nu är jag äntligen igång med min efterlängtade tröja! Eller ja... Väst/topp. :D
Har inte hunnit långt, men det har bara varit stulna ögonblick till stickning i helgen. Har haft en fantastisk helg, ganska oväntad samtidigt. Blev inte alls som jag trodde. Trodde att jag bara skulle vara hemma, men hamnade i Umeå. Fick gå på världens bästa LYS, och gissa vad...! Hon har tagit in Kauni!! Hon sa att det var tack vare mig som hon hade tagit tag i det. Det är tydligen inte helt lätt att komma överens med Kauni. Och det har sålt jättebra! :D

Det blev inget Kauni för mig den här gången. Men det blev Drops Muskat i en fantastisk grönfärg. Jag har länge velat sticka ett plagg. Och nu blir det gjort. Jag SKA göra klart den. :) Det är mitt nyårslöfte. :) Eller ja, mitt andra nyårslöfte. ;)

5 kommentarer:

Madeleine sa...

Härlig färg! Muskat är alltid trevligt att sticka med :)

Holgis sa...

Bara att önska dig lycka till! Är en underbar känsla av belåtenhet/stolthet när man är klar och kan använda det man har gjort. Själv stickar jag just nu på en myströja med massor av flätor som går hit och dit. =)

Pelin sa...

Muskat har ett så fint lyster! Ska bli kul att se slutresultatet!

Majstess sa...

Vad roligt!! Det ska jag också försöka mig på i år tänkte jag!! Är dags nu liksom. Kommer följa dig med spänning!!

Monica sa...

Vilken härlig färg och så fin lyster i garnet. Vad har du valt för modell? LYS? Besökte du garn affären i Umeå som öppnat i ny regi? Jag var in är i måndags-positiv överaskning!!