04 december, 2010

Apple Revontuli växer.

Inte så mycket kvar nu.

Är inne i en ordentlig svacka i livet just nu, men jag försöker att vara aktiv på bloggen, för den/ni får mig att må bättre en liten stund.
Jag börjar känna mig ordentligt sliten. Både fysiskt och psykiskt.
Hela insidan rämnar och det råder konstant kaos inuti, men ändå måstr man varje dag masa sig ur sängen och ta sig till jobbet. Det är väl bra i och för sig, att ha någonting att fokusera på, men jag önskar att jag hade ett jobb där jag fick sätta mig på ett kontor och bara vara för mig själv. Det tar fruktansvärt mycket på krafterna att varje dag, trots att det enda jag vill är att gråta tills ögonen ramlar ut, dra på smajlet och stå och vara trevlig mot folk hela dagarna. Denna fasad, som tar fruktansvärt mycket energi. Bakom rasar allt, och jag vet inte vart jag ska börja reparera skadan.
Allt detta gör också att jag sover väldigt dåligt. Därav den fysiska tröttheten.
Men snart är det jul, och jag njuter när jag kan, av alla ljus och snön och stämningen.
Men med det hela så gör sig ensamheten också väldigt påtaglig...

Jag ser fram emot jul och ett nytt år. En ny chans till ett första steg mot att hitta mig själv. En ny chans till ett nytt liv.
En ny, blank sida.

9 kommentarer:

Saras pyssel sa...

Stackare! Jag hoppas att du får en riktigt mysig och ledig jul så att du känner dig stark att gå vidare sen!

Alexandra sa...

Usch, det låter inte alls skoj!! :( Tänker på Dig & önskar Dig allt gott! Solen finns där nånstans & jag önskar det blir ljusare snart! Önskar Dig all Lycka! Kram

Anonym sa...

Låter inte bra vännen:Hoppas du får en lugn och avslappnande jul.

Anonym sa...

Så känns det från och till i livet tyvärr..Vet hur det kan kännas.Men lyckligtvis är inget konstant!
Stor kram till dig!! och tänk om vi alla hade varit lika ärliga som du om vår känsla med det svåra som vi alla delar från och till. Tänker på dig!!/Agneta

Medea sa...

Tänker på dig och förstår hur jobbigt du har det. Förhoppningsvis kommer du snart att märka att det går åt rätt håll och att du känner att du mår lite bättre. Hoppas att din jul blir skön och vilsam och att dina batterier blir lite laddade.
Massor med kramar!

Pelin sa...

Nytt år ar alltid bra!
http://www.youtube.com/watch?v=Z9ZBFyIayfs

Maria i Falkenberg sa...

Jag hoppas att du ska se ljus i mörkret!
Ta hand om dig!

Anette sa...

Hoppas att "det vänder" för dig snart. Du är starkare än du tror.
Koppla av och skäm bort dig själv i Jul.
Du har nåt att hämta hos mig om du vill / kramar

Anonym sa...

Är så jobbigt att må dåligt på det viset. Jag brukar tänka såhär: Jag är faktiskt viktig och värdefull för någon eller några. Jag sätter mig ner o skriver namnen på dom personerna. Tänker på vad det är som gör mig viktig o värdefull för dem. Dom tankarna hjälper så att viljan att göra saker o tänka bättre går lättare. Jag lovar bättring! Kram!