03 november, 2010

Last days in town.

Okej, kanske inte riktigt så dramatiskt som det låter. Är ju inte direkt så att jag aldrig kommer att åka tillbaka..! Men jag går runt med en liten sorg i bröstet. Tittar extra noga på allt, känner in Umeåluften, drar den extra djupt ner i lungorna.
Från och med på lördag är jag Öviksbo. Efter 10 år i Umeå. Känns overkligt. Jag vet att det är Umeå jag kommer vilja kalla hem någon gång igen i framtiden, men just nu så ska jag kasta mig ut i ett litet äventyr.
Jag känner väldigt få i Övik, så om du som läser detta bor där - eller i närheten - HOJTA! :)

Let's face it, jag kommer måsta åka upp i alla fall nån gång i veckan, det finns ju ingen anständig garnaffär i Övik! Förutom den lilla söta nere på gamla busstationen med alla Dropsgarner, men den har tyvärr inte så många andra garner..

Vart börjar man packa?! Vart jag än tänker mig så kommer jag troligtvis behöva använda grejor dagarna fram till lördag..! Får kanske packa en liten resväska och spara en liten kartong till alla såna grejor som jag inte kan packa nu, och sen slänga allting i den kartongen på lördag morgon? Jag är värdelös på att flytta... :/

7 kommentarer:

Anonym sa...

hej.. jag har dottern i Docksta som är 4 mil söder om Övik,, va kul.. jag tycker Övik är en fin "liten" stad..annasr är jag från andra sidan potten , iÖsterbotten bor jag..kikka

Garntrollet sa...

Hoppas att du får det trevligt i Övik (klart du får!).
Jag kommer ihåg vemodet man kan känna när man flyttar... alla minnen från bostäder, platser, händelser... allt det där man nu ska lämna bakom sig (känns det som).

Ha det bra.

Medea sa...

Det måste ju betyda att du slipper pendla så långt. Det verkar skönt även om det är bra sticktid. Men sticktid får du ju mer hemma istället.
Du får lägga ut om stickdejt i Ö-vik på stickdejtbloggen.

EvFa/Solfjäder sa...

Skönt att slippa pendla varje dag, men en bra LYS är också värt en del, fast det finns ju bra garnaffärer på nätet också!

garnlivet sa...

Som f d Ö-viksbo måste jag påpeka att Ö-vik med omgivningar är en mycket härlig sommarstad. Nuförtiden bor jag i Östersund och det går bra det med, men det är en väldans brist på hav här. Tyvärr måste jag dock ge dej rätt när det gäller garnaffärer...

Anette sa...

När du nu ska kasta dej ut i det okända, varför inte gå ett steg längre och öppna en egen garnaffär? Jag kan inte tänka mej någon som är bättre lämpad än du som är så himla duktig med stickor och garn. Tänk vad många trevliga stickerskor du skulle lära känna. Något att tänka på?

Medea sa...

Anettes idé är ju inte alls fel. Tänk vilken mysig garnaffär du skulle kunna ha. Börja med att sälja lite på nätet och sen kör du!