03 augusti, 2010

Att göra två flugor på smällen.

Som sagt, semester!! :D
Vad passar då inte bättre än att ta tag i sånt som har blivit liggande ett tag, till exempel två sjalar? Blockning för hela slanten.


Den blå ska överlämnas som födelsedagspresent till min farmor på fredag. Var lite därför jag fick ändan ur.. :) Och när jag liks var igång så blev den rosa blockad av bara farten!

Nu återstår bara att uthärda de sista varven på OpArt, innan jag får börja med nästa projekt. Har två planerade för tillfället. Jag vet att jag har sagt att jag ska göra ett i taget, men ett av de planerade kräver ganska mycket omräkning och dylikt, varpå jag tyckte att jag behövde nånting att varva med. Nått enklare där man inte behöver tänka till alls nästan. "Latstickningen" blir en modifierad/väldigt förenklad Swallowtail. Den andra väntar jag med att säga nånting om, tills jag ser om jag ens fixar att räkna om allting..! Ska räkna om från stickor 2 mm till stickor 3,5 mm, utan att det blir ett mindre hus av det hela. Har lite mått och masktäthet att gå på, så vi får se. Hoppas att det funkar, för jag ser det färdiga alstret framför mig, och det är bara helt bedårande! :D

3 kommentarer:

Garntrollet sa...

Det var inte några dåliga två flugor! :-)

Sjalarna ser jättefina ut!

Jeanette sa...

Ååh, vilka vackra sjalar!

Ulla-Bella sa...

Nydelige sjal!