15 juni, 2010

Fotoljus.

Ibland är det väldigt frustrerande när färgerna inte kommer fram ordentligt när man fotar. Att nånting grönt kan se typ lila ut (okej, överdrift, men ni fattar vad jag menar). På bussen blir det ganska bra, det är väl dagsljuset som gör det förstås. ;)
På torsdag kommer en fotograf från VK (Västerbottenskuriren) och ska göra ett reportage om VM i fotbollsstickning och
mig (?). Hon hade tydligen hittat bloggarna, vilket ju är jätteskoj! Men jag blir ju så nervös... Vad ska man säga, och hur ska man formulera sig så man inte bara gör bort sig?! Får nog skriva ner lite stödpunkter.. :)
Synd att man inte har någon fotbollströja! :P

5 kommentarer:

Visa Lisa sa...

Det kommer att gå GALANT! Lägg gärna upp en länk till artikeln om VK lägger ut den digitalt! Vore roligt att se! KRAM Lisa

Pärlmudden sa...

Håller med Visa Lisa, det kommer gå galant!
stödpunkter kan vara bra, men mest för att du ska känna dig tryggare och mindre nervös. Iallafall var det så frö mig när jag skulle intervjuas angående hjälpstickan. Jag hade stödpunkter, men glömde ta fram lappen... Fast efteråt kändes som om jag inte hade klarat det ifall jag inte hade haft lappen.
Lycka till, och länka gärna till artikeln så vi får läsa den.
Ha en bra dag!

Therese sa...

Vad roligt, det kommer att gå galant! Jag håller med föregående talare, länka gärna så vi andra får läsa! Lycka till! Kram

Marlene sa...

Åh så spännande och roligt. Inte är det några problem för dig, det fixar du utan tvivel.

Marie sa...

Åh vad roligt!! Du stickar så underbart fint! Ska bli jättespännande att se!