10 februari, 2010

24 hours of Stockholm.

Så var det gjort. Jag överlevde solotrippen till huvudstaden.
Mäkta stolt över mig själv faktiskt.
Det kanske inte låter som nån big deal, men för mig var det verkligen det. Jag är väldigt flygrädd, har aldrig tidigare flugit själv och jag har näst intill noll lokalsinne.
Men jag fixade det! Med lite hjälp från vännen F så klart. ;) Annars hade jag nog aldrig tagit mig hem igen!

Det finns nog många som har just en sån vän. Man träffas inte så ofta, i vårat fall för att vi nu bor 60 mil ifrån varandra, men när man väl gör det så är det som att man inte varit ifrån varandra i mer än någon dag. Det kallar jag en riktig vän. Och du kan himla med ögonen bäst du vill F, I know you feel it too. ;)

Blev uppmött på centralstationen och sen begav vi oss direkt ut till Södermalm och Marias Garn. Fantastiskt trevlig liten butik! Spenderade väl liiiite mer pengar än jag hade tänkt, men jag får prioritera bort nånting annat den här månaden istället. ;)

Vi promenerade tillbaka mot Kungshallen där lunchen intogs, genom Gamla Stan. Där är så fint så man blir alldeles till sig, och F fick finna sig i att turistnerven tvingade mig att ta fram kameran.

Kvällen spenderades på ett café i en lugn vrå med en kopp kaffe och lite stickning. F köpte den där yttepytterundstickan till sin nya sockstickning, och jag är imponerad av dom (bland annat han) som kan sticka med dom, för det funkade inte alls för mig! Jag håller mig nog till mina gamla hederliga strumpstickor. Magic loop på sin höjd, även om jag inte är så förtjust i den tekniken.

And finally, I made it back home. :) Tack för en rolig dag! :)

4 kommentarer:

Effie/Solfjäder sa...

Men jösses vilken liten rundsticka!! Vilken storlek på sockar hade han tänkte sticka med den??? Funkar det verkligen?

Nu är det nästan bara timmar kvar innan CO, även om vi får vänta till lördag morgon... :-(

Mamsen sa...

Åhh så fina kort du tagit :-) Härligt att se F igen, han är verkligen en solstråle.
Kram Mamsen

Anonym sa...

ja du. . . blir ju STHLMs sugen så himla länge sen senast jag var dit. (Påsk 2007)blev allt lite småbrunstig på dom där yttepytte rundstickorna, har inte prövat dom och jag tänker inte köpa innan jag testat därmed BASTA

JoyfulKnitting sa...

Åhh, vad du verkar ha haft det mysigt... Duktig du var som flög själv trots din flygrädsla. Men hur kan han överhuvudtaget sticka med den pyttelilla stickan?! Har själv testat den korta kablen till mina Knitpro och tyckte det var svårt (fast det berodde kanske på att stickorna är raka o inte böjda som på andra korta rundstickor). Ha det gott! Linda