25 januari, 2010

Grey's knitting.

Eller ja... Knitting to Greys Anatomy.
Insåg att jag har lite tid att döda, så nu har jag skaffat fram första säsongen av Grey's Anatomy, och nu blir det sticka av. ;)

Kl 16.00 ska jag dock till naprapaten... Usch, och jag hoppas att han nu inte ger mig stickförbud!!
Det är nämligen axeln som krånglar. Fick problem med den för 1½ år sedan då jag fick inflammation i ett muskelfäste i axeln. Nu har det bildats en stor knut som ligger och "klickar" under skulderbladet, och är fortfarande inflammerat...
Kärleken tyckte det var dags att göra någonting åt eländet på allvar, då ingenting har hjälpt hittills. Har ätit kur på kur med antiinflammatoriskt, smörjt med gel, stretchat, försökt träna upp - ingenting har riktigt hjälpt. Så nu......

Innan dess ska jag dock hinna med ett avsnitt av Grey's och fortsätta på Pomatomus. Jag är faktiskt inte helt frälst av mönstret. Tyckte det var lite bökigt... Inte svårt, men bökigt.. Förstår ni hur jag menar??

2 kommentarer:

Emelie sa...

Greys är bästa stick-tvn =) Jag har plöjt igenom säsong 1 - 3, fick till sist tummen ur och köpte en massa boxar. Till min besvikelse funkade inte första skivan på säsong 4, och efter att till sist ha skickat tillbaka boxen och fått hem en ny visade det sig att det var samma problem där. Där får man för att man försöker vara laglig..

Marianne sa...

Jag förstår hur du menar med pomatomusm. Jag gillade inte alls att sticka dom och repade upp mina. Medan andra älskar det mönstret, tänk vad olika det kan vara.