17 december, 2009

Kallare dagar...

Ursäkta språket, men fy faan va kallt!
-17 grader utanför sovrumsfönstret... Jag vill inte gå ut idag....
Egentligen är det ju löjligt om man tänker efter. I mina barndomsår bodde vi i en liten by längs Ångermanälven, och då var ju -20 till -25 grader ingen ovanlig syn på termometern under vinterhalvåret. Så man tycker ju att man borde vara van.
Men det är samma visa varje vinter, det krävs en liten invänjningsperiod, och tidigare år så har ju temperaturen sakta tickat neråt, men nu är det -3 en dag och -17 nästa!! Chans till acklimatisering om jag får be!

Jag hatar långkalsonger, och jag ser inte klok ut i mössa...

4 kommentarer:

Skogsflickan sa...

Din stackare. Jag som tyckte det var svinkallt med bara -8 i morse.

Jag har bytt långkalsonger och mössa mot strumpbyxor och hårband i ull :D

Tack för uppmuntrande hejjarop :D Det värmer!

Kattis sa...

Hejsan! Jag är också uppvuxen i en liten by längs Ångermanlandälven...! Ska åka upp till familjen och Näsåker på lördag. Skönt att träffa familjen men säkert kallt. :) Varifrån lite mer specifikt kommer du från? Jag har en länk till MinaNamnBand längre ner på bloggen och det är därifrån jag har köpt banden.

Kattis sa...

Jasså, alldeles i krokarna! Det var värst. Jag flyttade när jag var 15, men familjen blev kvar. Så det var lite över 13 år sen nu. Min far har en loppis "mitt" i byn.

Kattis sa...

Mm samma här, två familjer, kan man säga. Eller pappa har familj i alla fall. O numera bor båda inne i byn istället för utanför! Haha. :) Vad kul och oväntat att stöta på någon från hemtrakter.