12 oktober, 2009

Spännande!

Nu har jag skickat iväg beställningen! :D Tack så mycket för era råd!
Det blev en 80 cm till att börja med. Planen är att även köpa en längre (100 cm) mot slutet, men från tidigare erfarenheter tycker jag det är svårt att sticka med en massa kabel som inte används. Nu har jag hört att kabeln till Knit Pro-stickorna ska vara mycket bättre, mycket flexiblare än till de "vanliga" billiga Pony-stickorna som jag använder, så det kanske inte är lika jobbigt att sticka med en lång Knit Pro-kabel, men det vet man ju inte förrän man har testat. :)
Och nu är dom snart på väg till mig! Jag är så lycklig och så spänd och exalterad så jag kan knappt sitta still! Gud så ledsen, sur och besviken jag kommer bli om dom "passar" mig, så höga förhoppningar som jag har.

Samma känsla har jag konstant i magen i en annan fråga just nu.
Har sökt ett jobb, och får besked nu vilken dag som helst (början av den här veckan). Jag och andra som sökt från min klass gissade på att hur många som helst skulle ha sökt, minst ett hundratal, med tanke på att det är ett apotek som ska nyöppna, och att det oss veteligt finns ganska många från nyaste årskullarna som examinerats kvar i området. Men fick ett mail i lördags där apotekschefen tackade för min ansökan och förklarade lite hur hon låg till, och berättade att hon hade fått 34 ansökningar. 34!!
Jag hade inga förhoppningar alls innan, då jag trodde att det var hur många som helst som hade sökt. Men helt plötsligt kom det smygande. Den där hemska känslan av hopp. Jag vill inte hoppas på det här, för jag vet att jag kommer bli så ledsen om jag inte får det. Självklart är det jättelöjligt, det kommer ju fler tillfällen, och anställs någon annan, så betyder ju det att den personens vikarietimmar blir lediga någon annanstans.
Men när jag så gäääääärna vill, vill, vill ha det där jobbet!
Skit också....

3 kommentarer:

Zandra sa...

Håller tummarna för dig och jobbet! Jag har bara bra erfarenheter av KnitPro och som du hört tidigare, kabeln är helt annorlunda än Ponys!

Stitchordie sa...

jag köpte knit pro 3mm med 100 kabel i går och testkörde direkt. stor skillnad tycker jag, helt underbar att sticka med plus att den är fin!

sticksIDAn sa...

Hej!
Nu har du kanske redan köpt en sticka/kabel... jag hade valt allra minst 80 cm kabel, gärna 100cm.