25 juni, 2009

Islandland awaits..

Skönt var det att jobba kortdag idag, speciellt när det här UNDERBARA VÄDRET bestämde sig för att hälsa på. Slutade 14.45, så då sprang jag några ärenden inför avresan imorgon, och sen promenerade jag ner till hamnen, köpte en glass och tog fram pocketboken. Sweet heaven så underbart det var! Alldeles själv, så skönt. :) Självklart så hade jag slut på batteri i mobilen så det blev inga bilder, vilket jag muttrade över ett bra tag. Det är så vacker där nere.
Tyvärr kunde jag bara sitta där och gassa i solen (och minst 25 graders värme) en timme, sen var det bara till att traska hemöver. Tvättstugan väntade.
Sitter och surar lite över att det inte finns någon lite större gräsplätt runt huset här där man kan sätta sig.. Hmm. Måste gå på upptäcksfärd någon dag framöver.
Men inte nästa vecka! För nästa vecka har jag min enda semestervecka på hela sommaren, och imorgon när jag slutar jobba så sticker vi söderöver och då väntar 12 timmar i bil innan vi når slutdestinationen Islandland (alltså Öland... ;)). Där ska veckan spenderas med kära vänner, tusentals fantastiska dansare, god mat, förhoppningsvis mycket sol, gott vin och en himla massa dans förstås. :)

Och SJÄLVKLART följer stickningen med. Får se om jag kanske hinner virka klart hatten i bilen på väg ner. Kanske ska sätta mig en stund med den nu... :) Blir kanske lite svårt att fästa trådar och så där nere. Men det är väl inte värre än att man får besöka någon liten lokal garn/tygaffär. :) Det kan ju vara riktigt mysigt.

Så nästa vecka händer det inte alls speciellt mycket på den här bloggen. Hoppas att ni håller ut och finns kvar när jag kommer tillbaka. Förhoppningsvis med en massa mysiga sommarbilder och kanske en del sticknyheter. :)

Inga kommentarer: