21 juni, 2009

In progress.

Trots att det nu har varit midsommarhelg, så har jag ändå hunnit krypa upp i soffan en liten stund med min Svärmorssjal. Det går framåt, men varven blir ju längre och längre, och jag har inte riktigt vant mig vid att sticka med mohairgarn, men det tar sig allt eftersom. Och för att vara första försöket när det gäller mönsterstickning så måste jag säga att jag är ruggigt nöjd! :D
Ser verkligen fram emot att få sticka fler av den här sjalen, men satt med skissblocket igår och det bara sprutar idéer ur mitt huvud just nu på projekt som jag vill göra. Lite egendesignat. Ska bli spännande, eftersom jag aldrig har designat något plagg förut, bara typ pärlmönster och broderimönster.4 kommentarer:

StitchOrDie sa...

riktigt tjusigt, skulle aldrig tro att det var första gången!

Anonym sa...

mycket fint! hittade hit när du lagt tilol mig på din följa-lista, och ser att du är en fellow ume-bo! roligt roligt.
jag ser också att du stickar en mycket snajsig sjal. har försökt hitta igen det mönstret men inte lyckats, vart har du hittat det månntro?
lycka till med bloggandet och stickandet!

/fröken c

Maria sa...

Det här mönstret är verkligen jättevackert och inte så svårt heller (enligt vad jag har hört), eller? Nu blir jag verkligen inspirerad att sticka en sjal i det här mönstret. Jättefint!

heidi sa...

så vacker den är!!!