Sidor

31 augusti, 2011

Hohooo??

Jajamen, jag lever fortfarande. :)
En fartfylld sommar med mycket funderingar och tankar har gjort att bloggen har fått vila sig ett tag.
Men nu rycker det så smått i hantverksnerven igen, och trots att axeln fortfarande är åt fanders så tänker jag trotsa sjukgymnasten och ta tag i nått "litet" projekt.
Ja, litet och litet, det beror helt på hur man ser det!

Nu när hösten närmar sig har jag blivit sugen att göra om lite hemma. Byta färgskala. Nu går hemmet i gröna toner, vilket är jättemysigt. Älskar grönt, men det känns lite mer vår/sommar...
Så jag tror jag har bestämt mig för vad det blir för toner istället.
Satt och tittade på lite gardiner och plädar och sånt, men hittade ingen fin pläd till rimligt pris.... Ni förstår säkert vart det här är på väg.. ;)

Jag har tänkt virka mig en mysig pläd. :) Mönstret blir Sunny Spread.
Med "litet" projekt menade jag alltså att det görs i mindre bitar åt gången. Det blir inte lika tungt för axeln och lite lättare att hantera. :)

Så en fråga:
Nån som vet någon återförsäljare av Red Heart-garn i det här landet (gärna webshop)??
Självklart skulle man ju kunna använda ett annat garn. Är inte så förtjust i akryl, så jag skulle hellre virka den i ett ullgarn, eller nån mix av ull och akryl, men det skulle vara roligt att titta på garnet som är angivet i mönstret. :)

I bakhuvudet gnager ett litet dåligt samvetstroll över en sommarkofta som jag har lovat att sticka, men som tur är är det länge kvar tills nästa sommar, och förhoppningsvis har axeln blivit bättre framåt vintern/våren.
Jag har inte glömt det! ;)