Sidor

10 januari, 2011

Muskat Vest

Nu är jag äntligen igång med min efterlängtade tröja! Eller ja... Väst/topp. :D
Har inte hunnit långt, men det har bara varit stulna ögonblick till stickning i helgen. Har haft en fantastisk helg, ganska oväntad samtidigt. Blev inte alls som jag trodde. Trodde att jag bara skulle vara hemma, men hamnade i Umeå. Fick gå på världens bästa LYS, och gissa vad...! Hon har tagit in Kauni!! Hon sa att det var tack vare mig som hon hade tagit tag i det. Det är tydligen inte helt lätt att komma överens med Kauni. Och det har sålt jättebra! :D

Det blev inget Kauni för mig den här gången. Men det blev Drops Muskat i en fantastisk grönfärg. Jag har länge velat sticka ett plagg. Och nu blir det gjort. Jag SKA göra klart den. :) Det är mitt nyårslöfte. :) Eller ja, mitt andra nyårslöfte. ;)

06 januari, 2011

Saroyan No 2

Är ungefär halvvägs på Saroyan No 2. Den första var en beställning från en vän, men den här tror jag blir till mig själv. :)

Det pågår mycket i mitt huvud just nu, samt att det är lite mycket på jobbet. Att klara vardagslivet tar ganska mycket energi.. Mer än vanligt.. :/ Men jag försöker att uppdatera här så gott jag kan. :)

01 januari, 2011

Nyårslöfte.

Jag brukar inte ge nyårslöften, men i år gör jag det.
2011 ska vara mitt år. Jag lovar att börja ta hand om mig själv, och för en gångs skull sätta mig själv i första rummet.
Jag ska fatta beslut utifrån vad _jag_ vill och vad _jag_ känner. Inte hela tiden ta hänsyn till alla andra, bry mig om vad andra tycker och tänker.
Ett riktigt egoår, för att hitta tillbaka till mig själv. För att bli trygg och bekväm i mig själv, i vem jag är och vad jag vill.
Göra mig av med energitjuvar i min närhet. Folk som bara tar och tar, men aldrig ger någonting tillbaka.
Det är mitt nyårslöfte.

Gott nytt 2011 till er alla! Det har potential till att bli det bästa året hittills. ;)